Čista i duboka ljubav Tube Buyukustun (FOTO)

Poznata glumica Tuba Buiukustun obradovala je svoje obožavaoce vrativši se na ekran kao gostujuća glumica u seriji Menajerimi Ara. Prethodno se pojavila u Netfliksovoj mini seriji Rise of Empires: Ottoman sa svojim impresivnim performansama. Glumica, koja ne želi da učestvuje u dugotrajnim TV serijama, želi da provodi više vremena sa ćerkama Mayom i Toprak. Svoje ...

Čista i duboka ljubav Tube Buyukustun (FOTO)

Poznata glumica Tuba Buiukustun obradovala je svoje obožavaoce vrativši se na ekran kao gostujuća glumica u seriji Menajerimi Ara. Prethodno se pojavila u Netfliksovoj mini seriji Rise of Empires: Ottoman sa svojim impresivnim performansama.

Glumica, koja ne želi da učestvuje u dugotrajnim TV serijama, želi da provodi više vremena sa ćerkama Mayom i Toprak. Svoje povremene trenutke sa ćerkama takođe s vremena na vreme objavljuje na svom Instagram nalogu. Glumica, koja je u svojoj novoj objavi pokazala snagu ljubavi i odanosti majke i ćerki, u svojoj poruci skrenula je pažnju na čistu ljubav. Komentari pratilaca su stizali u vidu: „iskreni i jednostavni ... veoma ste lepi“.

Tuba Buyukustun je napisala: „To se zove„ Čista ljubav “. Kad tri srca zajedno zakucaju. ” Glumica je ovom objavom dobila hiljade lajkova od svojih pratilaca.

By: TV Exposed

NOVO-Povređen glumac na snimanju serije Sen Cal Kapimi (FOTO)