Turska glumica Demet Ozdemir preusmerila poklone za rodjendan u humanitarne svrhe!

Glumica Demet Ozdemir je svoj glumački kvalitet dokazala više puta. Demet iz dana u dan potvrđuje i one druge, mnogo važnije, ljudske kvalitete.

Turska glumica Demet Ozdemir preusmerila poklone za rodjendan u humanitarne svrhe!

Foto Credits: Haberler

U životu Demet Ozdemir mnogo toga ide kako treba. Glumica je sjajna u svim projektima u kojima se pojavila u prethodnom periodu. Njena serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene bila je pravi hit na Disney Plus digitlanoj platformi. Najnovija TV serija Adim Farah / Zovem se Farah, u kojoj je Demet preuzela glavnu ulogu sa Enginom Akyurekom dobila je veoma dobar rejting na početku uz veliki broj sjajnih kritika i ogromnu podršku na društvenim mrežama.

U njenom privatnom životu takođe ide sve kako treba. Glumica se prošle godine udala i u nekoliko navrata je isticala koliko je srećna sa svojim suprugom, pevačem Oguzhanom Kocom.

Demet Ozdemir je nedavno, tačnije 26. februara napunila 31. godinu. Prema pisanju turske štampe, Demet je svoj rodjendan proslavila skromno u društvu svog supruga Oguzhana Koca. Par je u poslednjih nekoliko dana poznat i po tome što ulaže velike napore da pomognu žrtvama zemljotresa koji su pogodili Tursku.

Zbog toga je glumica umesto poklona namenjenih njoj zamolila fanove da sve preusmere tamo gde je najpotrebnije. Glumica je uputila molbu svojim obožavaocima da sve što su želeli njoj da poklone pretvore u donacije onima kojima je zemljotres uništio živote.

Emotivna čestitka njenog supruga

Njen suprug, Oguzhan Koc je imao emotivnu čestitku za svoju partnerku povodom njenog rođendana. Koc je između ostalog napisao:

“Ovog puta slavimo tvoj rođendan uz tugu. Hvala ti što si deo mog života. Molim se za dobre i spokojne dane za našu porodicu i našu zemlju”.

NOVO - Poznat glumački kadar nove turske serije Kralice / Kraljica

By: TV Exposed