Pauzirano snimanje turske serije Sinir / Granica

Stižu loše vesti sa seta još jedne nove turske serije. Ovaj put u pitanju je serija pod nazivom Sinir, ili u prevodu Granica.

Pauzirano snimanje turske serije Sinir / Granica

Foto Credits: Dizilah

Serija Sinir / Granica predstavlja adaptaciju japanske drame. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Han Medya i Yapim. Kompanija Han Medya i Yapim je u vlasništvu Tolgahana Sayismana i zbog toga se i on nalazi na zajedničkoj fotografiji. Kada je u pitanju novi projekat, reč je o mini-seriji a plan je da bude snimljeno dve sezone koje će biti emitovane na jednoj od digitalnih platformi. Od ranije se zna i glumački kadar ovog projekta. Uloge u seriji Sinir će tumačiti Miray Akay, Aslihan Karalar, Aslihan Kapansahin, Cansu Sabanci, Erdem Sanli, Cagla Boz, Sedef Calisir i drugi. Režiser na ovom projektu je Muge Ugurlar.

Loše vesti koje su stigle sa seta odnose se upravo na glumce. Na setu se pojavio koronavirus. Ovim virusom je zaražen veći broj glumaca. Ne precizira se tačan broj, a ostatak glumačkog kadra je podvrgnut dodatnim testovima.

Nova situacija je uslovila i prekid u snimanju kadrova za ovu seriju. Snimanje serije Sinir / Granica je odloženo do stabilizacije epidemiološke situacije na setu, odnosno dok svi zaraženi glumci ne dobiju negativan test.

NOVO - Skinuo se Can Yaman! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed