Počelo snimanje serije Sipahi, u glavnim ulogama Kaan Yildirim i Ozge Gurel!

U odnosima Pinar Deniz, koja igra glavnu ulogu u seriji Yargi i njenog momka Kaana Yildirima, sve ide dobro.

Počelo snimanje serije Sipahi, u glavnim ulogama Kaan Yildirim i Ozge Gurel!

Foto Credits: Promo / Show TV

Dok je dvojac srećno pozirao novinarima tabloida, Kaan Yildirim je objavio dobre vesti za svoju novu seriju Sipahi koja je uzbudila njegove fanove. Objašnjavajući da je sklopio ugovor za seriju pre 3 meseca, glumac je objasnio i da je obavio teške pripreme. Kaan, koji je dao izjavu prethodnog dana, rekao je: „Išli smo na set, prvi dan je bio dobar. Uzbuđeni smo, pokušavamo da što pre objavimo seriju, set je počeo.“.

Glumac je uložio mnogo truda u preliminarne pripreme i prošao različite obuke. Kaan Yildirim je potom dodao: „Prošlo je 3 meseca od kako sam pristao, imali smo rigorozne pripremne radove. Napravili smo probno snimanje, ide dobro, veoma je prijatno.“.

Yildirim, koji će igrati lik po imenu Korkut Ali Turkoglu, obaveštajnog agenta u seriji, verovatno će se sastati sa publikom na ekranu u novembru sa scenama punim akcije. Glumačku ekipu serije činila su i veoma uticajna imena. Gledaćemo partnerstvo Ozge Gurel i Kaana Yildirima. Basak Gumulcinelioglu, koja je ranije bila u serijama Sen Cal Kapimi i Yargi, takođe će doći do izražaja kao jedna od glavnih ženskih uloga u seriji Sipahi.

Iako će po brojnoj glumačkoj ekipi biti jasno da će priča o seriji biti duboka, Kaan će imati priliku da se ponovo nađe na dnevnom redu ovog puta kao glavni glumac, zajedno sa serijom Sipahi.

NOVO - Didem Balcin o svojoj novoj seriji

By: TV Exposed