Nove turske serije koje su potvrđene za Netflix – deo 2

Nastavljamo priču o turskim serijama koje se snimaju za Netflix digitalnu platformu a koje ćemo gledati u narednom periodu. Pet novih koje vam predstavljamo u tekstu nude raznoliku radnju.

Nove turske serije koje su potvrđene za Netflix – deo 2

Foto Credits: Internet Haber

Jedna od njih je komedija Ersan Kuneri. Glavnu ulogu će tumačiti Cem Yilmaz koji će glumiti producenta porno filmova u Yesilcam eri koji na sve načine pokušava da se bavi drugim žanrovima. Pored njega uloge u ovom projektu će imati Ezgi Mola, Uraz Kaygilaroglu, Nilperi Sahinkaya i drugi.

Serija Sicak Kafa, koja se radi u produkciji kompanije TIMS & B privlači pažnju neobičnom temom. Reč je o distopiji koja govori o epidemiji ludila koja preti da uništi ceo svet. Glavnu ulogu u ovom projektu će tumačiti Osman Sonant.

U toku je snimanje i druge sezone dokumentarne serije The Rise of Empires: Ottoman. Reč je o projektu koji se radi u produkciji kompanije Karga 7 a koji je privukao dosta pažnje u prvom delu.

Snima se i serija Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od čega smo pobegli majko. U pitanju je adaptacija istoimene novele Perihan Magden. Režiser je Ceylan Ozgun Ozcelik. Scenario piše Ertan Kurtulan. Glavnu ulogu će tumačiti Melisa Sozen. Producent projekta je Irfan Sahin, a serija koja će se sastojati od osam epizoda biće dostupna na Netflixu naredne godine.

Stigle su sjajne vesti i za fanove turske serije Fatma. Projekat je obnovljen za drugu sezonu. Postoje nagoveštaji da će Burcu Biricik snimati kadrove za ovaj projekat narednog leta. Ukoliko sezona 2 bude zapažena kao i prethodna postoji realna opcija da dobije sezonu tri, čak i četiri.

NOVO - Esra Bilgic u centru medijskog skandala!

 By: Milt-TV Exposed