Najpopularniji turski glumci na društvenim mrežama - avgust 2023. godine

Turski glumci su popularni širom sveta. Emitovanjem turskih TV serija u mnogim zemljama širom sveta, proširila se i popularnost velikog broja turskih glumaca.

Najpopularniji turski glumci na društvenim mrežama - avgust 2023. godine

Foto Credits: Haberler

Mnogo puta smo već pisali o tome da podaci sa društvenih mreža ne znače previše. Ipak, broj pratilaca na mrežama, pogotovo Instagramu može otkriti ko su najpopularniji turski glumci.

Svako od nas ima svoje favorite medju njima, ali kada nekog prati 24.3 miliona ljudi, a osobu ispod njega 11.4 miliona, može se slobodno reći da je jasno ko je najpopularniji.

Govorimo o Buraku Ozcivitu. Ovaj sjajni turski glumac koji trenutno tumači glavnu ulogu u istorijskoj seriji Kurulus Osman ima više pratilaca na Instagramu nego njegova dva najbliža pratioca na listi najpopularnijih turskih glumaca zajedno.

Drugi Kerem Bursin, treći Can Yaman

Na drugom mestu po broju pratilaca kada su u pitanju najpopularniji turski glumci je Kerem Bursin sa 11.4 miliona. Treći je Can Yaman sa 10.3. Dakle njih dvojica zajedno imaju 21.7 miliona, dok Buraka Ozcivita prati 24.3 miliona ljudi!

Četvrta pozicija pripada Arasu Bulutu Iynemliju sa 10.2 miliona i tu se priča o turskim glumcima sa preko 10 miliona pratilaca završava.

Cagatay Ulusoy je peti sa 9.1 milionom. Iza njega je Baris Arduc kog prati 6.9 miliona ljudi. Na sedmom mestu je Burak Deniz sa 6.7.

Osmi je Tolga Saritas sa 6.4 miliona pratilaca, dok Cem Yilmaz ima 5.6.

Desetu poziciju dele Engin Altan Duzyatan i Alp Navruz sa 5.3 miliona ljudi koji prate njihove Instagram naloge.

Ovo su dakle podaci kada su u pitanju muški glumci i koji se odnose samo na broj pratilaca njihovih zvaničnih naloga. Fan profili nisu uračunati.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Serija Magarsus već dobija pozitivne komentare

By: TV Exposed