Buce Buse Kahraman o razlozima zbog kojih joj se svidja lik Pelin

Buce Buse Kahraman, koja igra lik Pelin u TV seriji Yali Capkini, voli da učestvuje u tako ekstremnim ulogama.

Buce Buse Kahraman o razlozima zbog kojih joj se svidja lik Pelin

Foto Credits: Sabah

Glumica preferira veoma različite ženske likove, posebno u ponudama uloga koje joj dolaze.

Pelin, koja je Feritova ljubavnica u TV seriji Yali Capkini i koja se često posvađa sa Seyran, ističe se kao jedan od najomraženijih likova publike.

Zbog ove uloge, Buce Buse Kahraman dobija mnogo oštrih komentara na društvenim mrežama. Mlada glumica je u intervjuu na Youtube stranici lista Sabah dala zanimljive informacije o tome kako je želela da prikaže lik.

Iz ugla mlade glumice, poseban je izbor portretisanje ženskih likova koji su veoma različiti od nje lično, odnosno suprotni.

Glumila bi i serijskog ubicu

Buce Buse Kahraman je na ovu temu dala sledeću izjavu:

„Želela bih da igram svaki lik, više suprotan sebi, ekstremniji od sopstvenih osećanja. Zato mi se sviđa lik Pelin. Ponekad se pojavi neka scena. Kažem da je ovo nešto što nikada neću učiniti. Počinjem da razmišljam o tome. Nešto novo se rađa i nešto mi se dodaje. Zato bih volela da više igram suprotne likove sebi.".

Glumica je izjavila da u drugim projektima može da igra serijskog ubicu i ženski lik koji svojom bezumnošću privlači pažnju i da će takve suprotne uloge biti njen izbor. Buce navodi i da ima za cilj da se unapredi tako što će prikazati različite ličnosti u svom izboru uloga.

NOVO - Baris Kilic i Evrim Alasya o uspehu serije Kizilcik Serbeti

By: TV Exposed