Uraz Kaygilaroglu kao Mete u novoj seriji Sakla Beni / Sakrij me

Prošlo je dosta vremena od TV serije Sefirin Kizi / Ambasadorova kćerka, ali je zahvaljujući ovom projektu Uraz Kaygilaroglu postao popularan sa likom Gediza, kojeg je igrao.

Uraz Kaygilaroglu kao Mete u novoj seriji Sakla Beni / Sakrij me

Foto Credits: Haberler

Fanovi serije takođe su voleli lik Gediza Išiklija. Obožavaoci serije posebno su voleli to što je on čovek koji je voleo svim srcem i mogao da rizikuje sve za svoju ljubav.

Lik Gediza Išiklija bio je jedna od tema o kojima se najviše pričalo na društvenim mrežama kada je emitovana serija Sefirin Kizi.

Uraz Kaygilaroglu je takođe doživeo veoma važan skok u svojoj karijeri dobrotom ovog lika i načinom na koji je učinio da publika oseti najčistiji oblik ljubavi u svojim srcima.

Ponovo ljubav

Poznati glumac se kasnije ponovo pojavio na setovima sa različitim projektima. Uraz, koji je svojim iskustvima sa digitalnim projektima Aynen Aynen, Ask 101, Ersan Kuneri i Aktris dodao nova iskustva, pojavio se i na televizijskom ekranu sa akcionom serijom pod nazivom Uc Kurus.

Uraz Kaygilaroglu je postao glavni glumac nove serije pod nazivom Sakla Beni / Sakrij me sa likom Metea.

Posle lika Gediza, lik Mete kao da ponovo pogađa publiku kroz ljubav. Čini se mogućim da će Uraz Kaigilaroglu, koji je veoma iskusan u doticanju srca publike naivnim ljubavnim stanjima, privući veliku pažnju svojih obožavalaca. Lik Mete je neko ko je bežao od ljubavi ceo život.

Međutim, ljubav će biti u centru njegovog života i on će prekasno shvatiti da je ta ljubav od koje je uvek bežao zapravo njegov život.

View this post on Instagram

A post shared by Star TV (@startv)

NOVO - Turski film Asiklar Bayrami | Dan zaljubljenih – radnja i uloge

By: TV Exposed