Seda Bakan potvrdila sjajne vesti oko serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo

Prva sezona serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo u Turskoj, koja je u inostranstvu poznata pod nazivom Another Self, privukla je veliku pažnju.

Seda Bakan potvrdila sjajne vesti oko serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo

Foto Credits: DiziCentral

Tokom objavljivanja na Netflixu, projekat Zeytin Agaci je uspeo da impresionira široku publiku. Tuba Buyukustun, Seda Bakan, Boncuk Yilmaz, Murat Boz, Serkan Altunorak, Firat Tanıs, Fusun Demirel, Riza Kocaoglu su bila veoma važna imena, tako da je interesovanje za projekat bilo veliko. Nakon odlične gledanosti serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo širom sveta, doneta je i odluka da se snimi i druga sezona.

Seda Bakan koju smo gledali u liku Lejle u seriji, prenela je sjajnu vest publici koja željno iščekuje novu sezonu. Druga sezona serije Zeytin Agaci biće snimana na leto. Seda je rekla:

„Počećemo da snimamo drugu i treću sezonu. Biće to na leto. Druga i treća sezona su potvrđene jer je njihov odjek bio tako dobar. Dve sezone serije biće snimljene jedna uz drugu, a publika će ponovo doživeti veliko uzbuđenje u ovom procesu.”.

Objašnjavajući da će se snimanje odvijati u Ajvaliku, Seda Bakan je rekla da je malo zamišljena kako će sa decom proći kroz taj proces. Podsetivši da se za seriju okupila veoma simpatična ekipa, Bakan je rekla da će svoju decu ako treba prepustiti nekom drugom na čuvanje i tako završiti snimanje, ali nije znala kako da tačno upravlja ovim procesom.

Najavljujući da je pristala i na novi film, glumica je rekla da ne može da priča o sadržaju, ali da će preuzeti ulogu sa Mehmetom Gunsorom. Objašnjavajući da su dobijali reklamne ponude za svoju decu, ali njen suprug to nije dozvolio, poznata glumica je rekla da nije podržavala da njena deca budu pred ekranom.

NOVO - Popularnost Miray Daner će porasti novom sezonom serije Kus Ucusu

By: TV Exposed