Hande Ercel ni reči o Kaanu Yildirimu!

Turska glumica Hande Ercel je ponovo u centru pažnje zbog svog privatnog života. U turskoj štampi ali i na društvenim mrežama se priča i piše o njenoj navodnoj vezi sa Kaanom Yildirimom.

Hande Ercel ni reči o Kaanu Yildirimu!

Foto Credits: Internet Haber

Hande Ercel je primećena juče od strane novinara i dala novi intervju. Glumica je rekla da je boravila u Velikoj Britaniji i da se tamo sjajno provela. Uživela je u predstavi i sve je bilo zaista fino i lepo. Potom su usledila ona pitanja koja verovatno sve najviše zanimaju.

Jedan od novinara je upitao Hande zbog čega ne odgovara na pitanja vezana za njen odnos sa kolegom, Kaanom Yildirimom. Ercel je ponovo ostala nedorečena. Poželela je svima sve najbolje i zaključila intervju.

Prema pisanju publikacije Milliyet, glumica je bliskoj prijateljici rekla da trenutno nema muškarca u svom životu. Hande, prema tim nezvaničnim informacijama želi da napravi pauzu kada su u pitanju ljubavne veze i trenutno nije u bilo kakvoj vezi, pa ni sa Kaanom kao što se mislilo i pisalo.

Podsećamo, Hande Ercel je do pre par meseci bila u vezi sa Keremom Bursinom, takođe njenim kolegom. Par je svoju romansu otpočeo na setu serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata gde su tumačili glavne uloge.

Nakon njihovog raskida se pisalo o tome da je Hande u vezi sa Yildirimom, ali prema nekim nezvaničnim izvorima, bliskim glumici to nije tačno.

NOVO - Gokce Bahadir bez pauze!

By: TV Exposed