Popularnost Miray Daner će porasti novom sezonom serije Kus Ucusu

Miray Daner, koja je pre neki dan proslavila rođendan, rođena je u Istanbulu 15. januara 1999. godine i napunila je 24 godine.

Popularnost Miray Daner će porasti novom sezonom serije Kus Ucusu

Foto Credits: Haberler

Turska glumica u mladosti dobija podršku veoma velike baze obožavalaca. Miray Daner, koja je veliku popularnost stekla serijom Kus Ucusu / Let ptica, koja je nedavno emitovana na Netflixu, nastavlja svoj sjajni uspeh u karijeri, započetim TV serijom Vatanim Sensin, bez usporavanja.

Miray, koja je postigla važne stvari u svojoj karijeri učešćem u ambicioznoj seriji kao što je Medcezir, koja je ostavila trag u jednom periodu, takođe je poslednjih godina uključena u digitalne projekte jedan za drugim. Sa serijama The Protector i konačno Kus Ucusu, glumica se ističe kao jedno od traženih imena digitalnih TV serija. Daner, koja je takođe pokazala uspešan nastup u TV seriji Kara Tahta emitovanoj na TRT1 prošle sezone, biće pred svojim fanovima sa novim sezonama serije Kus Ucusu 2023. godine. Glumica, koja je preuzela glavnu ulogu u seriji sa Birce Akalay i Ibrahimom Celikkolom, rekla je da su nastavili snimanje za drugu sezonu.

Miray Daner je izjavila: „Sve ide veoma dobro. Kus Ucusu sezona 2 je počela. Mi to nastavljamo. Naš posao je u redu, ja sam dobrog zdravlja. Zato se nadam ovom novom dobu.".

Mlada glumica je pokazala i da nije izgubila energiju uprkos intenzivnom radnom tempu. Navodeći da će po završetku druge sezone napraviti kratku pauzu, Serija Kus Ucusu / Let ptica biće od velike pomoći glumici da dopre do šire baze fanova, posebno u inostranstvu. Prva sezona serije bila je veoma uspešna širom sveta.

View this post on Instagram

A post shared by Miray Daner (@miraydaner)

NOVO - Alp Navruz dobija nove pohvale za lik Halila i seriju Yurek Cikmazi

By: TV Exposed