Alp Navruz dobija nove pohvale za lik Halila i seriju Yurek Cikmazi

Milioni se dive glumcu Alpu Navruzau u seriji Yurek Cikmazi. Navruz, koji igra glavnu ulogu u ovoj TV seriji, koja se emituje na TRT1 utorkom uveče, slavi svoje novo doba.

Alp Navruz dobija nove pohvale za lik Halila i seriju Yurek Cikmazi

Foto Credits: Internet Haber

Alp Navruz, rođen 15. januara 1990. godine, pre neki dan je sa prijateljima proslavio 33. rođendan. Glumac, koji je dao veoma uspešan nastup u oslikavanju lika Halila, kojeg igra u seriji, i dalje je jedno od imena o kojima se najviše priča u poslednjem periodu. Alp je napomenuo da je svako novo doba proces upoznavanja novih ljudi i sticanja novih iskustava i rekao da želi dobre projekte i da je Yurek Cikmazi / Slomljeno srce takav posao. Objašnjavajući da njegovo partnerstvo sa Irem Helvacioglu napreduje veoma dobro, Alp Navruz je rekao:

„Svi glumci se zabavljaju na setu. Na snimanju je porodična atmosfera. Veoma smo zadovoljni projektom. Veoma je kvalitetan, a naša priča je veoma lepa.“. Interesovanje publike za lik Halila je veoma veliko. Obožavaoci Alpa Navruza takođe vide Halila kao sasvim drugačiju osobu u poređenju sa njegovim prethodnim ulogama. Podržavajući ovu ideju, glumac je dao sledeću izjavu:

„Za razliku od prethodnih projekata, Halil je pravi lik koji mi nije malo blizak. On je meni sasvim suprotan lik. Ulični čovek koji govori uličnim rečnikom. Dobijam veoma dobre odgovore. To je posao kojim sam najsrećniji u smislu reakcija koje dobijam. To je posao u uglu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Neiskreno izvinjenje upućeno Hafsanur Sancaktutan!

By: TV Exposed