Neiskreno izvinjenje upućeno Hafsanur Sancaktutan!

Turska glumica Hafsanur Sancaktutan je na svojoj koži osetila nešto što nikada niko ne bi trebao. O glumici su pisane gnusne laži.

Neiskreno izvinjenje upućeno Hafsanur Sancaktutan!

Foto Credits: Haberler

Mašta medija može svašta. Ipak, neke stvari koje su proizvod mašte prelaze sve moguće granice, čak i granice razuma. Tako je o Hafsanur Sancaktutan pisano i govoreno u veoma lošem kontekstu. Pojedini mediji su pisali o tome da je mlada glumica pokušala da izvrši samoubistvo tako što je presekla vene na rukama!

Hafsanur je te gnusne laže demantovala i čak na svom Instagram storiju pokazala zglobove, na kojima naravno nema ni traga od rezova. Među osobama koje su širile ove laži o divnoj mladoj glumici je i voditeljka Bircan Bali. Bircan je bila pod velikim pritiskom menadžmenta kanala i praktično je naterana da se izvini Sancaktutan. Uradila je to neiskreno, što je dodatno razljutilo fanove mlade glumice. Voditeljka je rekla da je bila meta uvreda i da navodno razume da njen pristup celom tom slučaju nije bio dobar. Uputila je izvinjenje porodici Hafsanur Sancaktutan i želela da što pre zatvori ovu temu.

Međutim, ukoliko glumica kao što je i najavila potraži sudsku zaštitu, moraće da usledi pravo, zvanično izvinjenje od svih aktera koji su učestvovali u stvaranju ove zaista ružne priče. Hafsanur je sigurno pogodjena ovakvim lažima i pričama koje nemaju osnova. Mlada turska glumica dobija podršku sa svih strana sveta, kojoj se ovim putem pridružujemo. Priče o navodnim ljubavnim vezama javnih ličnosti, aferama su nešto što puni stranice tabloida i donekle razumljive (ne i opravdane), ali tvrdnja da je neko pokušao da izvrši samoubistvo prevazilaze sve granice...

NOVO - Alp Navruz i ljubavne afere – Ima li istine?!

By: TV Exposed