Serija Seref Sozu - još jedna ljubavna priča

Snimanje nove turske TV serije kompanije TIMS & B Seref ​​Sozu sa glavnim ulogama Tolgahanom Sayisman i Sude Zulal Guler nastavlja se u Izmiru. Radnja serije donosi priču o liku po imenu Yaman Celebi, vlasniku velikog bogatstva koji će se suočiti sa teškim izborom. Yaman mora da održi svoju reč koju je dao jednoj osobi ...

Serija Seref Sozu - još jedna ljubavna priča

Snimanje nove turske TV serije kompanije TIMS & B Seref ​​Sozu sa glavnim ulogama Tolgahanom Sayisman i Sude Zulal Guler nastavlja se u Izmiru.

Radnja serije donosi priču o liku po imenu Yaman Celebi, vlasniku velikog bogatstva koji će se suočiti sa teškim izborom.

Yaman mora da održi svoju reč koju je dao jednoj osobi koja mu je spasla život. U međuvremenu, u turskom konzulatu u Bejrutu, prelepa Izraelka sa novorođenom bebom u naručju očajnički traži svog spasioca. Životi dvoje ljudi ujediniće se u lepu ljubavnu priču koja će morati da izdrže veoma teška iskušenja.

Cevdet Mercan je direktor serije, koju su pripremili Tims & B Yapım, a napisala je Eda Tezcan. Serija će se prikazivati na Show TV, sa premijerom negde u sredini septembra.

By: TV Exposed