Objavljena video najava serije Ersan Kuneri (VIDEO)

Najnovija emisija Cema Yilmaza, Diamond Elite Platinum Plus, koji je oborio mnoge rekorde sa svakim filmom i emisijom koju je napravio, emitovana je samo na Netflixu. Cem Yilmaz, koji se dogovorio sa digitalnom platformom za novi projekat, sprema se da izađe pred publiku sa svojom prvom serijom u karijeri.

Objavljena video najava serije Ersan Kuneri (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

U pitanju je projekat pod nazivom Ersan Kuneri. U glavnim ulogama ove nove serije, njegovog prvog projekta ovog tipa, pored Cema Yilmaza, postoji jaka ekipa uspešnih imena kao što su Zafer Algoz, Ezgi Mola, Caglar Corumlu, Uraz Kaygilaroglu, Merve Dizdar, Nilperi Sahinkaya i Bulent Sakrak.

Prvi serijski projekat Cema Yilmaza, Ersan Kuneri, biće emitovan na Netflixu 13. maja. Objavljen je prvi trejler za seriju koju je napisao, režirao i u kojoj je glumio Cem Yilmaz. Serija Ersan Kuneri govori o poznatom producentu erotskih filmova, Ersanu Kuneriju, koji je odlučio da snima različite žanrove filmova nakon što je izašao iz zatvora ranih 80-ih godina prošlog veka.

„Ne želim više da imam seks sa publikom, želim da imam ljubav. Iako je besplatno...” rekao je Kuneri, poznati producent erotskih filmova svog doba. On okuplja svoje prijatelje iz industrije, Alev, Altin Oran, Mami, Seyial, Tumtum, Feride i Pairo Kemal, i počinje da trči radikalni filmski maraton.

Dakle, za devet dana moći ćemo da gledamo ovu komediju, a za sada tu je prva video najava same serije.

NOVO - Onur Seyit Yaran ima jasan cilj!

By: Milt-TV Exposed