Selim Bayraktar o seriji Veda Mektubu

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, čije su prve dve epizode ​​emitovane i koja ima za cilj da bude jedna od alternativnih produkcija ponedeljkom uveče, nažalost je u teškom procesu u pogledu gledanosti.

Selim Bayraktar o seriji Veda Mektubu

Foto Credits: DiziCentral

Ocene koje će dobiti u trećoj epizodi imaće veoma važno značenje za tok serije. Još jednim snažnim nastupom, Selim Bayraktar ​​ponovo je iznenadio publiku sasvim drugačijom slikom od Alpagua u seriji Destan / Legenda.

Skrećući pažnju na svoju izreku „Tajna pravog uspeha krije se iza poraza koje smo doživeli u prošlosti“, Selim Bayraktar ​​je objasnio da su kao tim stvorili duh zajedništva.

Siguran u seriju Veda Mektubu

Glumac je rekao:

„Zajedništvo tima je nošenje duše i tela zajedno i preuzimanje. Pravi tim; razumevanje, jaka empatija. Govorimo o timu koji ima moć da igra istu igru. Ovaj tim je takav tim, tako da mislim da smo veoma srećni.”.

Izrazivši da su postigli veoma dobar timski sklad, glumac je veoma siguran u seriju Veda Mektubu. Treba reći da profesionalno iskustvo ovog sjajnog glumca, koji je takođe istakao da postoji veoma dobra timska saradnja, pruža odličnu priliku za posmatranje mladih glumaca na setu.

Priča je jaka i glumci su prilično upečatljivi i kvalitetni, ali je takođe iznenađujuće što serija Oproštajno pismo nije postigla dovoljno interesovanje kod publike.

Priča serije će kako stvari stoje postati puna napetosti od treće epizode. Tu je i video najava nove epizode.

NOVO - Fanovi imaju poruku za scenariste serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

By: TV Exposed