Fanovi imaju poruku za scenariste serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce koja se emituje na ekranu TRT1 utorkom uveče, moćna je dramska priča.

Fanovi imaju poruku za scenariste serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Foto Credits: Haberler

U seriji u kojoj glume Alp Navruz i Irem Helvacioglu, Selen Ozturk takođe učestvuje sa Mesutom Akustom, Aycom Bingol i Mehmetom Aslantugom.

Objavljena je i 15. epizoda serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, u kojoj su veliki doprinos dala četiri iskusna imena. Publika se uzbuđeno pita šta će novi lik Kader. Gledaoci sa čuđenjem posmatraju kako se Yilmaz, koji nanosi svakojake patnje Senet i ne pokazuje joj ni najmanju naklonost, pretvara u potpuno drugog čoveka kada se pojavi pred Kaderom.

Mesutu Akusti takođe treba odati zasluge. Kao i u TV seriji Teskilat / Organizacija, Akusta igra veličanstvenu predstavu u projektu Yurek Cikmazi. Štaviše, njegovi fanovi visoko cene njegovu posvećenost poslu nakon nedavne povrede glave.

Uticaj Kader na Yilmaza

Kader će posebno uticati na situaciju lika Yilmaza u priči od sada pa nadalje. Obožavaoci serije, koji su na društvenim mrežama podelili komentare o ovom liku, uputili su važan poziv scenaristima.

Publiku izluđuje činjenica da se Yilmaz, koji ne pokazuje ni mrvicu ljubavi prema Senet, Kader pokazuje kao veoma ljubazan čovek.

Ljubitelji serije poručuju scenaristima: „Neka Kader i Yilmaz žive u ljubavi.

Yilmaz može da bude ljubazan prema ženi kad god poželi, a ova situacija uznemirila je publiku suzama zbog patnje Senet u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce.

NOVO - Hande Soral plače na setu, a potom i kad gleda seriju Ates Kuslari!

By: TV Exposed