Onur Seyit Yaran ima jasan cilj!

Mladi glumac Onur Seyit Yaran postigao je veliku popularnost sa TV serijom Kardeslerim / Moja braća. Ovaj 26-godišnji turski glumac odlučan je da iskoristi svaku priliku da se poboljša.

Onur Seyit Yaran ima jasan cilj!

Foto Credits: Haberler

Očekuje se da će serija Kardeslerim / Moja braća završiti drugu sezonu u junu i napraviti letnju pauzu. Onur Seyit Yaran, koji je rekao da ne želi da se odmara kao mnoge njegove kolege tokom dva meseca, želi da ode u Španiju kako bi izbliza upoznao kulturu ove zemlje i pohađao jezičku obuku.

Glumac, koji je zacrtao svoj cilj da glumi u španskom bioskopu, zna da prvo mora da upozna špansku kulturu i da mora odlično da govori ovaj jezik. Onur, koji pokazuje odlučnost i ima za cilj da iskoristi mogućnosti koje pronađe za postizanje ovog cilja, već je pripremio svoj plan za letnje mesece.

Jasno izražavajući svoju metu u svojoj novoj izjavi, Onur Seyit Yaran je rekao: „Sada je moja meta Španija. Učim španski. Želim da radim i glumim u Španiji. Želim da budem u španskom bioskopu. Moj rad za ovo je već počeo.“.

Turski glumac, koji će provesti letnje mesece u Španiji, napravio je i sebi plan treninga. Glumac, koji će posmatrati Špance sa njihovom kulturom, načinom života i jezikom, planira da pohađa kurs jezika i pokuša da glumi u ovoj zemlji.

NOVO - Devrim Yakut preživela pravu dramu! Evo zbog čega je nema u seriji Camdaki Kiz

By: Milt-TV Exposed