Snimanje serije Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav se odvija punom parom!

Snimanje nove turske serije pod nazivom Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav nastavlja se punom parom.

Snimanje serije Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav se odvija punom parom!

Foto Credits: Haberler

Serija Hudutsuz Sevda, koju produciraju Fatih Aksoy i Bahadir Ozdener, okupi će publiku na ekranu svojom snažnom glumačkom postavom i pričom u sezoni koja počinje u septembru.

Pozorišni glumac Yasar Gundem postao je gostujući glumac u TV seriji Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav, koja će biti prikazana na Fox TV-u, koji je kupio mnoge serije za novu sezonu i želi da bude veoma zapažen.

Yasar Gundem će u novoj seriji dati život ulozi ujka Hafiza, a ova serija govori o snažnoj osveti Halila İbrahima (kog tumači sjajni mladi glumac Deniz Can Aktas), koji je bio potresen bolom svog oca.

Završio svoj deo posla

Iskunsni glumac Yasar Gündem, nakon što je završio svoj rad na seriji Beskrajna ljubav, rekao je:

“Upoznao sam veoma dobre ljude u ovoj seriji, gde sam učestvovao kao gostujući glumac. Haydar Sisman, kreator je priče i njegova uloge je veoma važna u ovoj seriji, čovek je od kog sve kreće…Pozitivan je i njegov razgovor je uvek pun informacija. Kad smo bili jedno uz drugo, napunio sam bisag. Deniz Can Aktas je sjajan, nasmejano dete. Čoveku tako pristaje da se smeje. Život serije je dug, neka njeni zaljubljenici budu kao pesak.”,

 slikovito je objasnio svoje želje za projekat ovaj turski glumac.

NOVO - Sumeyye Aydogan i Caner Topcu o najistaknutijima na setu serije Donence

By: TV Exposed