Bertan Asllani u Arasa Buluta Iynemlija u novoj seriji

Jedan od projekata iznenađenja Disney Plus-a, koji će uskoro početi da se emituje u Turskoj, bez dileme je serija Ataturk. Glumačka postava nove serije Arasa Buluta Iynemlija, koja će glumiti Mustafu Kemala Ataturka, postepeno je počela da postaje jasnija.

Bertan Asllani u Arasa Buluta Iynemlija u novoj seriji

Foto Credits: RiriNano

Najavljeno je da će prva koleginica Iynemlija biti svetski poznata zvezda Ema Votson. Dakle prava inostrana zvezda će se pojaviti u seriji, koju će producirati 03 Medya. Reč je o veoma ozbiljnom i ambicioznom projektu što ni ne čudi, s obzirom da Ataturka mnogi smatraju najvažnijom osobom novije turske istorije.

Nedavno se saznalo da će Songul Oden glumiti lik Ataturkove majke Zubeyde Hanim, što je dodatno skrenulo pažnju na seriju. Postalo je jasno ko će glumiti Alija Fetiya Okyara, bivšeg predsednika Velike narodne skupštine Turske, čije je prezime u dugo očekivanoj seriji dao sam Ataturk. Bertan Asllani, jedna od uspešnih zvezda mlade generacije, igraće u seriji lik pomenutog Alija.

Aslani ove sezone igra ulogu Yalina u TV seriji Sve o braku. Nastup Bertana Aslanija sa Tulin Ece, koja u seriji igra Gunes Cevher, cenjen je zbog njihovog sklada i nastupa u seriji. Rođen u Skoplju, mladi glumac Bertan Asllani započeo je svoju glumačku karijeru omladinskom serijom Pis Yedili, koja je prvi put emitovana na kanalu Show TV.

Nakon toga se pojavio u još nekoliko TV serija a dobiće šansu da svoje glumačko znanje pokaže i uz Arasa Buluta Iynemlija.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin o hobiju i novoj seriji

By: Milt-TV Exposed