Eylul Tumbar otkrila šta bi bila da nije glumica

Mlada turska glumica Eylul Tumbar, koja je na ekranima sa serijom TRT1 pod nazivom Kendi Dusen Aglamaz, postala je jedan od istaknutih mladih talenata poslednjeg perioda.

 Eylul Tumbar otkrila šta bi bila da nije glumica

Foto Credits: TRT Haber

Eylul Tumbar, koja je pomalo iznenada zablistala likom Bambi u digitalnoj seriji Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali majko, koja je emitovana na Netflixu, napravila je još jedan važan korak u svojoj karijeri ulogom u letnjoj TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, koja je dobila najbolje ocene letnje sezone.

Mlada glumica Eylul Tumbar, koja učestvuje u priči serije sa likom Alize i pokazuje gde ljubomora može da odvuče mladu ženu, dobro se uklopila i sa svojim partnerom u projektu Enesom Kocakom.

Studirala bi neurologiju

Zanimljivi su bili i odgovori dvoje mladih glumaca na pitanja obožavalaca sa društvenih mreža.

Eylul Tumbar je rekla da je veoma želela da bude lekar. Navodeći da je sanjala da postane doktor u oblasti neurologije, koja pokriva mozak, kičmenu moždinu i nervni sistem, Tumbar je rekla:

„Verovatno bih bila doktor. Htela sam da studiram neurologiju. Svidela mi se ova nauka. To će sada zvučati veoma nepovezano, ali to je bio moj san, verovatno bih to uradila da nisam glumica.".

Enes Kocak je, s druge strane, rekao da bi želeo da bude kuvar, da nije bio glumac.

NOVO - Burak Berkay Akgul je dobio veliku šansu u novoj seriji Safir

By: TV Exposed