Marija Šerifović snimila spot u praznom Beogradu

Pobednica evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović, snimila je spot za pobedničku pesmu “Molitva”. Spot je sniman prethodnih dana, na ulicama praznog Beograda u toku vanrednog stanja. Spot će premijerno biti prikazan 16. maja. Tada će umesto “Evrosonga” koji je otkazan zbog koronavirusa, biti emitovan revijalni šou. Revijalni šou nosi naziv “Europe shine a light” (“Svetlost ...

Marija Šerifović snimila spot u praznom Beogradu

Pobednica evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović, snimila je spot za pobedničku pesmu "Molitva".

Spot je sniman prethodnih dana, na ulicama praznog Beograda u toku vanrednog stanja. Spot će premijerno biti prikazan 16. maja. Tada će umesto "Evrosonga" koji je otkazan zbog koronavirusa, biti emitovan revijalni šou. Revijalni šou nosi naziv "Europe shine a light" ("Svetlost Evrope") a biće emitovan u svim zemljama učesnicama pesme Evrovizije.

Samo pet zemalja će dobiti priliku da u posebnom svetlu predstave svoje najuspešnije pesme. Među njima se našla i Srbija i pesma "Molitva" Marije Šerifović. Kadrovi za spot su snimani na Brankovom mostu, u Terazijskom tunelu, i na još nekoliko lokacija tokom dana, i u večernjim časovima.

Marija će pesmom poželeti ljudima da istraju u borbi protiv pandemije koronavirusa koji je ispraznio ulice širom sveta.

https://www.instagram.com/p/B_fJfxZHjVO/

By: TV Exposed