Emre Bey i Buse Meral oduševljaju mnoge harmonijom u seriji Vermem Seni Ellere

Emre Bey i Buse Meral, koji su u glavnim ulogama u ATV seriji Vermem Seni Ellere, po mnogim mišljenjima zaista “idu” jedno uz drugo.

Emre Bey i Buse Meral oduševljaju mnoge harmonijom u seriji Vermem Seni Ellere

Foto Credits: Internet Haber

Ljubitelji serije misle kako se likovi Zelis i Mehmeta u priči međusobno nadopunjuju i da dvoje mladih glumaca odlično odgovaraju svojim ulogama.

U seriji Vermem Seni Ellere, koja ima smešnu priču, tragovi ljubavi počeli su da se pojavljuju u odnosu likova Zelis i Mehmeta, koji je počeo kontrastima i mešao se sa sukobom.

Serija, čija je 4. epizoda emitovana u nedelju uveče, 9. jula, svojom pričom impresionira brojne fanove.

Činjenica da su se dvoje mladih glumaca, koji su se upoznali u glavnim ulogama u ovoj TV seriji i preuzeli važnu odgovornost, dobro slagali i delili svoje objave na društvenim mrežama, gotovo očarava njihove fanove. Dvojac, koji deli šaljive postove, takođe omogućava da se o seriji više priča.

Sve popularniji par

Emre Bey i Buse Meral uspeli su da za kratko vreme postanu jedan od najpopularnijih TV serijskih parova letnjeg perioda.

Simpatije, visoka energija i harmonija dua dobijaju veoma pozitivne komentare na društvenim mrežama od velikog broja obožavalaca turskih serija.

Duo, koji pojačava uzbuđenje povremeno razgovarajući jedno sa drugim na društvenim mrežama, takođe crta imidž dobrog serijskog para, zajedno sa serijom Vermem Seni Ellere, koja odražava prirodne lepote provincije Ordu.

View this post on Instagram

A post shared by Emre Bey (@beyemre)

NOVO - Prava ljubav – Ozge Gurel i Serkan Cayoglu rastu zajedno iz dana u dan!

By: TV Exposed