Međunarodni uspesi turske serije Tuzak / Klopka

Turska serija Tuzak / Klopka, u kojoj su se Akin Akinozu i Bensu Soral pojavili kao veoma uspešan serijski par, bila je među produkcijama koje su uspele da završe jednu sezonu.

Međunarodni uspesi turske serije Tuzak / Klopka

Foto Credits: Aksam

Međutim, tajna zadržavanja serije Tuzak / Klopka na ekranu tokom 26 epizoda bila je u tome što je njena prodaja u inostranstvu bila veoma dobra.

Serija Tuzak, koju je kanal tv8 emitovao prošle sezone i koja je imala poteškoća da nastavi jer je imala slabu gledanost, uspela je da opstane zahvaljujući velikom interesovanju emitera u inostranstvu.

Nakon što je Akin Akinozu postigao veliku popularnost sa serijom Hercai, počelo je veliko interesovanje za glumčeve TV serije u inostranstvu.

Tuzak osvaja SAD, Latinsku Ameriku, Rusiju

U ovom velikom interesovanju udeo ima i serija Tuzak, a ovaj projekat, koji je emitovan u mnogim zemljama, pominjao se kao jedan od retkih projekata koji bi mogao da “preživi” privlačenjem pažnje u inostranstvu, iako je u Turskoj bio slabo gledan.

Glavnu izvedbu Akina Akinozua i Bensu Soral publika je takođe ocenila veoma uspešnom. Znamo da je serija postigla veliki uspeh u zemljama Latinske Amerike, a emitovana je na kanalima koje su pratili latinoamerički gledaoci u SAD. Serija Tuzak privukla je pažnju i u Rusiji.

Serija Klopka, koja se susrela i sa publikom na Bliskom istoku i u zemljama Severne Afrike, ističe se kao jedna od najtraženijih produkcija na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Maviye Surgun / Plavi kavez nastavlja da se širi širom sveta

By: TV Exposed