Maviye Surgun / Plavi kavez nastavlja da se širi širom sveta

Serija Maviye Surgun / Plavi kavez, koja je nastala u koprodukciji kompanije Inter Media i Telemundo Global Studios, bila je serija koja se pojavila imajući na umu očekivanja publike u zemljama Latinske Amerike.

Maviye Surgun / Plavi kavez nastavlja da se širi širom sveta

Foto Credits: Dizilah

Caner Cindoruk, jedan od glavnih glumaca ove turske serije, najavio je da će projekat početi da utiče na veliku publiku u inostranstvu.

U seriji Maviye Surgun / Plavi kavez, koja nastavlja da se sastaje sa publikom sredom uveče na ekranu Show TV-u, glavne uloge preuzimaju Caner Cindoruk, Damla Sonmez i Serkan Altunorak.

Najavljeno je da će u seriji učestvovati i Gokce Eyuboglu a pored njih u seriji učestvuju i druga poznata imena poput Bulenta Sakraka, Ayce Erturan, Ruhi Sari i Hakana Salinmisa.

Emitovanje u Španiji i zemljama Latinske Amerike

Dajući izjave o seriji Maviye Surgun, koja ima tako ambicioznu glumačku ekipu, Caner Cindoruk je izjavio da će projekat početi da se emituje u inostranstvu sledećim rečima:

„Najverovatnije će u septembru biti emitovana u Španiji i zemljama Latinske Amerike. Takođe ima naznaka da će se emitovati na Bliskom Istoku.”

Ruhi Sarı je izjavio da su radili sa veoma dobrom ekipom u seriji, koja je snimana u oblasti Selimiye u Marmarisu 6 meseci. Ruhi je rekao: „Radili smo sa divnim timom. Svi, bilo da je u pitanju glumačka postava, reditelji i tehnički tim, radili su veoma srećno i zadovoljno.”.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin srećna zbog uspeha serije Kalp Yarasi / Rana na srcu

By: TV Exposed