Serkan Altunorak o seriji Maviye Surgun

Serkan Altunorak, jedan od vodećih glumaca TV serije Maviye Surgun / Plavi kavez, koja se radi u produkciji O3 Media, koji broji dane za susret sa publikom na Show TV-u, govorio je o svom novom projektu i svojoj ulozi.

Serkan Altunorak o seriji Maviye Surgun

Foto Credits: Haberturk

Objašnjavajući da je lik koji je tumačio uticao na njega kada je prvi put pročitao scenario, glumac je rekao sledeće o TV seriji Maviye Surgun / Plavi kavez:

„Pre svega, Ozan Adar, koga sam igrao, i njegova priča bili su prvo što me je impresioniralo. Takođe su glumačka postava, reditelj, producentska kuća i utisak oko scenarija bili važni faktori u mojoj odluci. Najuzbudljiviji deo projekta je bio to što će se emitovati u mnogo različitih zemalja na stranim platformama.”.

Jedivnstvena geografija

Serkan Altunorak je sumirao šta se desilo tokom procesa pripreme ove TV serije, koja je snimana u području Marmaris Selimiye, na sledeći način:

„Sva snimanja su se odvijala u oblasti Selimiye u Marmarisu. Nakon završenih pripremnih i probnih delova u Istanbulu, otišli ​​smo u Selimiye na snimanje. Pred sobom smo imali programirano i nežurno slikanje, tako da smo imali priliku da detaljno obradimo scene. Mislim da smo dobro iskoristili ovu priliku kao tim, i bilo je sjajno u svakom pogledu provesti ukupno sedam meseci u regionu sa jedinstvenom geografijom kao što je Selimiye.”.

Podsećamo, serija Maviye Surgun se već neko vreme emituje u latinskoj Americi a uskoro će početi i u Turskoj, na ekranima Show TV-a.

NOVO - Alina Boz iskreno o svojim interesovanjima

By: TV Exposed