Rejting serije Dilek Tasi / Kamen želja razočarava fanove

Serija Dilek Tasi / Kamen želja, koja se emituje na Kanalu D četvrtkom uveče, dobro je započela sezonu.

Rejting serije Dilek Tasi / Kamen želja razočarava fanove

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, rejting je tokom vremena značajno opao. Ovaj proces je demoralisao gledaoce serije.

U seriji, čija se priča odvija 1980-ih, u glavnim ulogama glume Salih Bademci, Hazal Subasi i Ozan Dolunay.

Iako je gledanost TV serije Dilek Tasi / Kamen želja problematična, ekipa je raspoložena na snimanju serije i snimanje se intenzivno nastavlja.

Treba reći i da je serijal bio jedan od najambicioznijih projekata Kanala D na sajmu MIPCOM održanom u Kanu. Iako se serija Dilek Tasi ističe kao impresivna produkcija svojom pričom i glumačkom postavom, povećanje njene gledanosti će takođe povećati moral u narednim nedeljama.

Dobra atmosfera na setu

Deljene su fotografije iza scene sa snimanja projekta Dilek Tasi. Na setu na kome su se doživljavali zabavni i šareni trenuci, a prijatni trenuci glumaca ogledali su se u kamerama.

Snimci iza kulisa serije Kamen želja, gde se snimanje nastavlja punom parom, privukli su veliku pažnju obožavalaca glumaca.

Producent serije je kompanija Pastel Film, a producenti su Yasar Irvul i Efe Irvul, a glavne uloge tumače Salih Bademci, Hazal Subasi i Ozan Dolunay.

Glumačka ekipa Dilek Tasi / Kamen želja uključuje i uspešna imena kao što su Elif Dogan, Perihan Savas, Ozge Ozberk, Teoman Kumbaracibasi, Cicek Diligil, Engin Yuksel, Afra Karagoz, Lena Naz Kalayci i Omer Toprak Yilmaz. Dilek Tasi će nastaviti da se pojavljuje na ekranima četvrtkom uveče sa svojim uzbudljivim novim epizodama.

NOVO - Novi likovi u seriji Aile / Porodica

By: TV Exposed