Kizil Goncalar | Crveni pupoljci se približava dvocifrenim ocenama rejtinga!

Projekat Kizil Goncalar | Crveni pupoljci, popularna TV serija na ekranima turskog Fox TV-a, u produkciji Gold filma i Faruka Turguta, nastavlja svoj put na ekranu sa sve većim uspehom.

Kizil Goncalar | Crveni pupoljci se približava dvocifrenim ocenama rejtinga!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci, u kojoj glavne uloge igraju Ozcan Deniz i Ozgu Namal, ponovo se susrela sa publikom u ponedeljak uveče svojom trećom novom epizodom.

Seriju Kizil Goncalar primetili su mnogi ljudi nakon što je Vrhovni savet za radio i televiziju obustavio emitovanje.

Slična situacija se ranije dogodila nakon odluke o zabrani serije Kizilcik Serbeti /  Šerbet od brusnice.

Eksplozija gledanosti nakon zabrane

Serijale za koje su mase radoznale nakon što su bile pod uticajem vesti na društvenim mrežama i štampe nakon odluka o zabrani, doživljavaju veoma pozitivan porast gledanosti u narednom periodu.

Slična situacija se desila i za projekat TV serije Kizil Goncalar. Ocene koje se približavaju dvocifrenim postignute su u kategorijama AB i ABC1.

Iako je bilo i projekata kao što su Omer, Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi i Safir u ponedeljak uveče, Kizil Goncalar je bio prvi u svim grupama publike.

Istina koju govore ova prva mesta i eksplozija rejtinga u trećoj epizodi jeste da su kaznene odluke koje je doneo RTUK povećale radoznalost javnosti za projekte.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Adaptacija serije Sadakatsiz | Neveran postiže zapažene rezultate

By: TV Exposed