U ponedeljak se završava serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka

U ponedeljak se završava popularna turska TV serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja je potrajala zaista dugo.

U ponedeljak se završava serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: IMDB

Kao najduži projekat turskog Fox TV-a, serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka privlači gledaoce već šest sezona.

Dobra gledanost kanala ponedeljkom uveče učinila je da se zaborave loši rezultati koji se su ostvarivali  drugim danima.

Tokom uspeha 6. sezone serije Yasak Elma, Fox TV nije mogao da proizvede još jednu seriju koja bi mogla da zameni ovu produkciju.

TV serije koje je kanal predstavio sa veoma različitim konceptima uvek su bile kratkog veka. Međutim, serija Yasak Elma donela je velike uspehe Fox TV-u uz veoma snažnu podršku publike od prvog dana kada je počela do poslednje epizode ​​koja će biti emitovana u ponedeljak, 29. maja.

Uspešan projekat

Ljubitelji turskih TV serija čuli su ime Ede Ece u mnogim zemljama sveta, kao i u Turskoj. Lik Yildiz pridružio se fenomenalnim likovima u turskoj industriji TV serija. Eda Ece je stekla veliku slavu zahvaljujući ovom projektu.

Bili smo svedoci da je Eda Ece uspela da podigne priču na sasvim novi nivo, posebno u improvizovanim scenama, uz dozvolu reditelja.

Bilo je mnogo vrednih glumaca u ovoj TV seriji i nabrajanje njihovih imena bi zaista potrajalo. Projekat Yasak Elma, jedno od najuspešnijih dela Medyapima, producentske kuće serije, izdvaja se i kao najdugovečniji TV serijski projekat producenta Fatiha Aksoja.

View this post on Instagram

A post shared by Yasak Elma (@yasakelmafox)

NOVO - Merve Dizdar o drugoj sezoni serije Omer

By: TV Exposed