Melisa Asli Pamuk u novoj turskoj seriji Cennetin Koyu | Nebeska tama

Turska glumica Melisa Asli Pamuk pojaviće se u novoj seriji. U pitanju je novi projekat kompanije O3 Medya. Evo šta je do sada poznato u vezi ove teme.

Melisa Asli Pamuk u novoj turskoj seriji Cennetin Koyu | Nebeska tama

Foto Credits: IMDB

Melisa Asli Pamuk tumačiće jednu od glavnih uloga u novoj seriji koja nosi naziv Cennetin Koyu, ili u prevodu Nebeska tama. Scenario za ovaj projekat piše Eylem Canpolat. Priča u ovoj turskoj seriji će pratiti tri sestre. Gledaćemo životne priče Hume, Sabe i Neve. Melisa će tumačiti lik najmlađe sestre koja se zove Neva. Radnja serije će se odvijati u jednom primorskom gradiću, kod Egeja. U pitanju je serija koja će govoriti o nasilju muškaraca i ženskim spletkama, stoji u prvim detaljima ovog projekta koji su otkriveni.

Mlada Melisa Asli Pamuk važi za jednu od najlepših turskih glumica. Osvojila je nagradu Mis Turske 2011. godine. U svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri se pojavila u jedanaest projekata. Poslednja serija na kojoj je radila bila je Yeni Hayat | Novi život. U toj seriji je tumačila lik Yasemin, imala je glavnu ulogu a partner na sceni joj je bio Serkan Cayoglu. Taj projekat je završen nakon svega devet epizoda.

NOVO - Nakon skandala otpušten drugi režiser serije Yasak Elma!

 By: Milt-TV Exposed