Yagmur Tanrisevsin srećna zbog uspeha serije Kalp Yarasi / Rana na srcu

Turska glumica Yagmur Tanrisevsin rođena je 1990. godine i kao glumica učestvuje u projektima od 2012. godine.

Yagmur Tanrisevsin srećna zbog uspeha serije Kalp Yarasi / Rana na srcu

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je privukla pažnju likom Muge u seriji Pis Yedili, ostala je upamćena i kao Melis u seriji Gunesi Beklerken.

Stekavši iskustvo sa različitim projektima, glumica je uspela da uđe u srca miliona gledalaca svojom najnovijom serijom, Kalp Yarasi / Rana na srcu. Serija, koja je snimana u Antakiji, trajala je ukupno 32 epizode.

Korisno je podsetiti i na činjenicu da su mnogi objekti uništeni kao posledica zemljotresa u regionu gde je snimana ova serija.

S obzirom da Yagmur Tanrisevsin neko vreme nije bila na ekranu, njeni fanovi željno iščekuju njene nove projekte. Obožavaoci poznate glumice u inostranstvu takođe se brzo povećavaju, odnosno njihov broj.

Bira novi posao

Tanrisevsin, koja s vremena na vreme dobija veliku pažnju na ulicama Istanbula, posebno njenih inostranih obožavatelja, objasnila je razlog za to na sledeći način:

„Kalp Yarasi se mnogo gleda u inostranstvu. Dobijamo veoma dobre povratne informacije. Trenutno se emituje u Španiji. Veoma dobro ide u rejtingu, veoma smo srećni.”.

Izrazivši da joj je drago što dobija veoma dobre poruke od publike u inostranstvu o seriji, glumica se raduje i ponovnom povratku na ekran. Objašnjavajući da je procenjivala ponude pred novu sezonu, glumica je dodala da „Trenutno pregovara o predstojećim projektima, da još nije ništa razjašnjeno“, dodajući da još nije dogovorila posao.

NOVO - Fanovi se bune zbog završetka serije Vermem Seni Ellere I Ne dam te u ruke

By: TV Exposed