Feyyaz Serifoglu – Skandal ili prebukiran raspored?!

Turski glumac Feyyaz Serifoglu je trebao da se pojavi u novom videu Ajde Pekan, ali se to nije desilo. Turski mediji su odmah krenuli sa svojim teorijama, šta se zapravo desilo?!

Feyyaz Serifoglu – Skandal ili prebukiran raspored?!

Foto Credits: Aksam

Pre nekoliko nedelja, preneta je informacija da će se Feyyaz Serifoglu pojaviti u novom videu jedne od najpopularnijih turskih zvezda Ajde Pekkan. U pitanju je spot za njenu novu pesmu „By click“. Međutim kada je video objavljen, glumca u njemu nije bilo. Počeli su da kruže tračevi da je Ajda u poslednjem trenutku odbila da mladi glumac bude u spotu!

Međutim, istina je malo drugačija. Između njih dvoje nema nikakvih problema. Na kraju se ispostavilo da je razlog izostanka saradnje prilično banalan – neusklađen raspored.

Ajda je čekala tri nedelje s obzirom da je Feyyaz bio zauzet snimanjem serije, nakon toga se njen modni konsultant razboleo od koronavirusa pa je celokupno snimanje odloženo. Nakon toga je promenjen i režiser na videu i Feyyaz Serifoglu tada jednostavno nije imao slobodnih dana.

Zbog toga se na kraju odustalo od ideje da glumac bude u spotu za novu pesmu. Takve stvari nisu neuobičajne za šou-biznis, a fanovi se nadaju da će uskoro doći i do saradnje ovih dvoje umetnika.

NOVO - Nejat Isler izvređao novinara!

 By: Milt-TV Exposed