Mujde Uzman o svojim likovima u serijama

Mnogi glumci se dive liku Alev u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Ceren Yalazoglu, koja sjajno igra lik Nurseme, rekla je da bi veoma volela da igra lik Alev.

Mujde Uzman o svojim likovima u serijama

Foto Credits: Dizilah

Mujde Uzman je veoma uspešna u svojoj ulozi i lik Alev je postao jedna od najvažnijih ključnih tačaka serije Kizilcik Serbeti.

Lik Alev u seriji je sasvim drugačija ličnost koja mami publiku na osmeh. Njeni obožavaoci, koji su Mujde Uzman pripisali ovu ulogu, takođe su zadovoljni što je glumica u poslednje vreme na dnevnom redu.

Glumica ne voli toliko nakićene i lepe ženske uloge. U stvari, ona preferira uloge koje su bliske njenom liku. Alev, s druge strane, nije uloga koja spada u ovu kategoriju.

Omiljena uloga u seriji 20 Dakika

Mujde Uzman je rekla da nije mogla da zaboravi svoju ulogu u TV seriji 20 Dakika / 20 minuta kada su je pitali o njenoj omiljenoj TV seriji. Uzman je izjavila sledeće:

„Volela sam svoju ulogu u TV seriji 20 Dakika. Kožna jakna, konjski rep, akcija, avantura... Jer malo se desi, treba da nosiš visoke potpetice, da budeš lepa žena ili tako nešto. Mnogo mi je to dosadno. U stvari, ja nisam takav tip. Malo više volim kada igram uloge koje su bliske mom sopstvenom karakteru. Takođe volim da se menjam, ali se osećam ugodnije.”.

Iz ovih reči je jasno da lik Aleva u seriji Kizilcik Serbeti zapravo nije uloga koju je glumica najviše želela da odigra, ali i bez obzira na to radi sjajan posao.

View this post on Instagram

A post shared by MJ (@mujdeuzman)

NOVO - Asli Sevi o snimaju serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

By: TV Exposed