Nejat Isler izvređao novinara!

Turski glumac Nejat Isler poznat je kao osoba oštre naravi. To su na svojoj koži osetili i novinari koji su ga uslikali sa njegovim prijateljima.

Nejat Isler izvređao novinara!

Foto Credits: Milliyet

Nejat Isler je viđen po izlasku iz jednog bara. Bio je u društvu njegovih prijatelja Rize Kocaoglua i Uluca Bayraktara i kako pišu turski mediji „nastavio tradiciju“.

Isler je poznat po tome da baš i nema živaca, pogotovo za predstavnike medija. Ovaj put je navodno bio i u alkoholisanom stanju i vređao novinara. Potom se drugi novinar pobunio zbog načina na koji se Nejat odnosi prema njegovom kolegi. Glumac se tada još više iznervirao, rekao mu da ga slobodno tuži i pokazao mu srednji prst.

Ovo je kako se piše u turskoj štampi samo jedan u nizu događaja u kojima Nejat Isler pokazuje neprijateljsko raspoloženje prema predstavnicima medija. Naravno, svi smo svesni da i oni nekada zaista preteraju, ali čini se da ovaj put glumac baš i nije imao mere i granice.

Opravdavanja za takvo ponašanje nema, pogotovo kada su u pitanju javne ličnosti. Istina, paparaci bi mogli malo da „olabave“, pogotovo kada su u pitanju kasni sati u kojima glumci potraže odmor i relaksaciju sa prijateljima...

Nevinih u ovom slučaju – nema.

NOVO - Erdal Bilingen se vraća u seriju Yasak Elma!

 By: Milt-TV Exposed