Novi glumac u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

I dalje se postižu pozitivni rezultati pisanja scenarija nove ekipe u TV seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život, koja je ponovo u porastu sa svojom gledanošću.

Novi glumac u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

Foto Credits: Haberler

Veoma je pozitivno za budućnost projekta bilo to što su gledaoci bili veoma uznemireni jer je gledanost opala na neko vreme, ali je priča u seriji Sahane Hayatim ponovo dostigla dobar nivo sa izmenama unetim u njenu priču.

Poznata imena su se okupila u seriji Sahane Hayatim i ovim imenima je dodato novo.

Najavljeno je da će u glumačkoj ekipi serije biti i Cansel Elcin.

U novoj ulozi kao Ahmet

Ove nedelje, novo ime je gost Fox-ove serije Sahane Hayatim | Moj predivni život koju potpisuje Ay Yapim, koja svojom intrigom i uzbudljivom pričom u svakoj epizodi drži publiku prikovanu za ekran.

Nakon Ece Uslu, koja se prošle nedelje pridružila glumačkoj ekipi kao gost, Cansel Elcin će ove nedelje upoznati publiku sa likom Ahmeta u željno iščekivanoj novoj epizodi.

Uzbuđenje se postepeno povećava u priči u TV seriji Sahane Hayatim, koja uključuje uspešna imena kao što su Hilal Altinbilek, Onur Tuna, Yigit Ozsener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gokce Eyuboglu i Timur Aboglu.

 Dok se situacija komplikuje na frontu Sebnea, Onura, Mesuta i Melise, posle Ece Uslu, koja je prošle nedelje učestvovala u seriji kao gost, ove nedelje gost serije je Cansel Elcin sa likom Ahmeta.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Uskoro nova turska serija Mehmed Fetihler Sultani

By: TV Exposed