Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata se nastavlja i preko leta?!

Turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je počela prošlog leta. Projekat je stigao do epizode broj 37 i mnogi su smatrali da se bliži finale serije. Radnja u seriji je često dobijala nove nepredviđene okolnosti, pa se broj epizoda polako uvećavao. Međutim, sve više informacija govori o tome da će serija ...

Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata se nastavlja i preko leta?!

Turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je počela prošlog leta.

Projekat je stigao do epizode broj 37 i mnogi su smatrali da se bliži finale serije. Radnja u seriji je često dobijala nove nepredviđene okolnosti, pa se broj epizoda polako uvećavao. Međutim, sve više informacija govori o tome da će serija zapravo biti nastavljena i tokom letnje sezone. Dakle, neće biti finala u skorije vreme. Sina Kologlu je tako prenela vest o tome da nema ni govora o finalu serije Sen Cal Kapimi. Serija će po svemu sudeći biti nastavljena na leto.

Fanovi su zbog ove vesti i srećni i skeptični. Njihovi omiljeni likovi će nastaviti da im ulepšavaju subotu uveče kada se serija u Turskoj emituje. Skeptični su zbog toga šta još može da se desi Edi i Serkanu u seriji Sen Cal Kapimi a da to do sada nismo gledali.

NOVO - Šta će se desiti sa likom Melis Sezen u seriji Sadakatsiz?!

By: TV Exposed