Novi trejler povećao uzbuđenje oko serije Sahane Hayatim / Moj divni život

Odbrojavanje se nastavlja za novu seriju Sahane Hayatim / Moj divni život, koju potpisuje Ay Yapim, koja će se uskoro upoznati sa publikom na ekranima Fox TV-a.

Novi trejler povećao uzbuđenje oko serije Sahane Hayatim / Moj divni život

Foto Credits: IMDB

Kako se najavljuje ovaj projekat očaraće publiku drugačijom pričom i impresivnom radnjom.

O TV seriji Sahane Hayatim / Moj divni život, koju je napisao Meric Acemi, a režira je Cagri Bayrak, i dalje se mnogo priča sa njenim promocijama.

Novi trejler objavljen iz dugo očekivane serije, koji okuplja uspešna imena kao što su Hilal Altinbilek, Onur Tuna, Yigit Ozsener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gokce Eyuboglu i ima drugačiju priču, povećava uzbuđenje.

U novom trejleru objavljenom iz serije, u kojem ćemo svedočiti šokantnoj priči o Sebnem (Hilal Altinbilek), koja je izdržala velike nepravde, naporno radila da ih prevaziđe, žrtvovala sve na ovom putu i ​​imala divan život, vidi da će njena zločinačka prošlost početi da je proganja.

Uzbudljiv trejler

U trejleru, koji uključuje trenutke kada Sebnem upoznaje i udaje se za svog bogatog muža Onura (Yigit Ozsener), njena svekrva Aysel (Sumru Yavrucuk) kaže Sebnem:

„Sve što si rekla Onuru je laž!“. Trenuci koje ona kaže privlače pažnju i izazivaju mnogo interesovanja.

U novom trejleru vidimo Nijazija (Serkan Keskin), koji dolazi iz Sebnemine prošlosti pune tajni, i Didem (Gokce Eyuboglu), prvog svedoka Sebneminog prelaska u novi život, pa čak i njenog jedinog prijatelja.

Serija Sahane Hayatim / Moj divni život će uskoro biti na turskom Fox TV-u!

NOVO - Dva nova lika za nova uzbuđenja u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed