Serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav postaje sve zapaženija

Postoji situacija da se četvrtkom uveče publici sve više dokazuje serija Show TV-a pod nazivom Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav.

Serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav postaje sve zapaženija

Foto Credits: IMDB

Serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav, u kojoj glavne uloge igraju Miray Daner i Deniz Can Aktas, bila je veoma kritikovana zbog scene koja sadrži nasilje nad ženama u prvoj epizodi.

Iako je počela velikim reakcijama i negativnim komentarima na društvenim mrežama, svedoci smo da je serija povećala gledanost u narednim epizodama.

Primećujemo da je glavni par TV serije Hudutsuz Sevda, čija je 4. epizoda iza nas, takođe impresionirao publiku, a podrška društvenih mreža nastavlja da raste.

Naravno, najvažnije je pitanje rejtinga serije. Serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav nastavlja nizati dobre rezultate u četvrtkom takmičenju sa svojim teškim rivalima.

Pohvale za glavne glumce

Ove nedelje je serijal povećao svoju publiku i prošao znatno iznad proseka u total kategoriji i ABC1, što je bio veoma važan razvoj.

Dok je broj gledalaca nastavio da raste u AB kategoriji, serija je postigla značajan uspeh završivši dan na drugom mestu u total kategoriji rejtinga.

Serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav, koja je bila pod žestokim kritikama zbog pitanja nasilja nad ženama kada je počela, čini se da je veoma uspešan projekat.

U komentarima na društvenim mrežama možemo videti da su gledaoci serije veoma cenili glavne uloge Miray Daner i Deniza Cana Aktasa.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Serija Bir Derdim Var / Imam problem ističe problem adolescenata

By: TV Exposed