Onur Seyit Yaran i njegova partnerka iz nove serije privlače sve više pažnje

Ime Onur Seyit Yaran čula je široka publika zahvaljujući svetskom uspehu TV serije Kardeslerim | Moja braća.

Onur Seyit Yaran i njegova partnerka iz nove serije privlače sve više pažnje

Foto Credits: IMDB

Mladi glumac je prvo dostigao milione obožavalaca u Turskoj, a zatim je uspeo da svoju popularnost proširi i van Turske emitovanjem TV serije Kardeslerim u širokoj geografiji u inostranstvu.

Onur Seyit Yaran, koji nastavlja da uči španski, čiji su intervjui objavljeni u španskim medijima i koji je u ovoj zemlji postao poznat zahvaljujući uspehu TV serije Kardeslerim u Španiji, tako je došao na korak do svog cilja.

Mladi glumac, koji je u raznim intervjuima najavljivao da želi da učestvuje u španskoj kinematografiji, imao je divan trogodišnji period sa TV serijom Kardeslerim, od koje se oprostio početkom ove sezone.

Nova serija Yandaki Oda | Sledeća soba

Onur Seyit Yaran, koji je uzbuđen što će ponovo sresti svoje fanove u novoj seriji pod nazivom Yandaki Oda | Sledeća soba, postao je partner sa Deryom Pinar Ak.

Treba istaći da koliko god su priča i glumci serije Yandaki Oda efektni, velika publika na društvenim mrežama je takođe uzbuđena čekajući novu ulogu Onura Seyita Yarana.

Objavljen je prvi trejler TV serije Yandaki Oda | Crvena soba, koji uključuje i imena kao što su Sevval Sam, Caner Cindoruk, Melek Baykal.

Opet, veoma impresivni komentari su podeljeni na društvenim mrežama. Fotografije Onura Seyita Yarana sa njegovom novom partnerkom Deryom Pinar Ak takođe su pokrivale društvene mreže.

U komentarima na ove slike vidi se da publika sa uzbuđenjem čeka energiju i harmoniju ovo dvoje mladih glumaca.

View this post on Instagram

A post shared by Star TV (@startv)

NOVO - Senden Once | Pre tebe je serija za one umorne od oružja, tuča i nasilja!

By: TV Exposed