Acun Ilicali spreman da napravi rimejk popularne turske serije

Acun Ilicali je u svom novogodišnjem intervjuu govorio i o tome kako je došao na ideju da napravi rimejk poznate turske serije Sihirli Annem. Ideja mu je došlo tokom doručka, dok je gledao svoju kćerku Melisu kako uživa u staroj seriji. Ukoliko gledaoci to od njega zatraže spreman je da napravi kompletan rimejk te serije. ...

Acun Ilicali spreman da napravi rimejk popularne turske serije

Acun Ilicali je u svom novogodišnjem intervjuu govorio i o tome kako je došao na ideju da napravi rimejk poznate turske serije Sihirli Annem.

Ideja mu je došlo tokom doručka, dok je gledao svoju kćerku Melisu kako uživa u staroj seriji. Ukoliko gledaoci to od njega zatraže spreman je da napravi kompletan rimejk te serije. Gledaoci su od Ilicalija već zatražili da uradi rimejk mnogih serija, na prvom mestu serije Ezel. Acun je izrazio dobru volju, ali ga za to sprečavaju potrebna autorska prava.

Ono što je izvesno, Acun Ilicali ima sredstva i mogućnosti da uradi rimejk serija Sihirli Annem i Ezel. Ukoliko dobije potrebne dozvole i autorska prava, moguće je da ćemo u budućnosti imati prilike da gledamo nove verzije popularnih turskih serija.

NOVO - Farah Zeynep Abdullah – Više ne pravim planove za budućnost!

By: TV Exposed