Dženifer Aniston i Bred Pit zajedno u izolaciji?

Bivši bračni par, Dženifer Aniston i Bred Pit ne prestaju da privlače pažnju i budu zanimljivi javnosti. Dženifer i Bred su velikom broju fanova i omiljeni poznati par, i mnogi se nadaju ponovnom pomirenju glumaca. Kako pišu strani mediji, njih dvoje su već mesec dana nerazdvojni. Zajedno su u izolaciji u njenoj vili, a preko ...

Dženifer Aniston i Bred Pit zajedno u izolaciji?

Bivši bračni par, Dženifer Aniston i Bred Pit ne prestaju da privlače pažnju i budu zanimljivi javnosti.

Dženifer i Bred su velikom broju fanova i omiljeni poznati par, i mnogi se nadaju ponovnom pomirenju glumaca. Kako pišu strani mediji, njih dvoje su već mesec dana nerazdvojni. Zajedno su u izolaciji u njenoj vili, a preko osoblja i poslovnih sastanaka se redovno informišu o svim dešavanjima.

To je potvrdio i izvor blizak paru.

- Dženifer i Bred su oboje vrlo odgovorni što se tiče mera opreza. S obzirom na to da nisu u kontaktu s puno ljudi, misle da je sigurno da se druže s bliskim osobama. Održavaju redovne sastanke sa osobljem i poslovnim saradnicima, koji ih obaveštavaju o tome što se događa u Holivudu. Kada završe s poslom, virtualno se druže sa svojim poznatim prijateljima - zaključuje izvor.

By: TV Exposed