Poznat datum premijere turske serije Kirik Hayatlar / Slomljeni životi

Stižu nam nove vesti o novoj turskoj seriji. U pitanju je projekat Kirik Hayatlar / Slomljeni životi, serija koja će barem prema najavama imati mnogo epizoda.

Poznat datum premijere turske serije Kirik Hayatlar / Slomljeni životi

Foto Credits: Kanal D

Snimanje ove serije je počelo početkom meseca u Izmiru i Urli. Glavne uloge u seriji Kirik Hayatlar će tumačiti Meltem Akcol i Erdem Yilmaz. U seriji će još glumiti Mine Cayıroglu, Burcu Almeman, Atsiz Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Ozturk, Erdi Unver, Hatice Irkin. Pored njih uloge će imati i Yesim Celebi, Sedat Berke  Ozkok,  Ibrahim Coskun, Ozlem Fidan Kamalioglu, Ugurhan Tekin, Mustafa  Bademoglu i drugi.

U centru pažnje ove nove turske serije će biti ljubav dvoje mladih, koje će glumiti Meltem i Erdem. U najavi serije piše i da ćemo imati priliku da gledamo veoma teške i komplikovane odnose između roditelja i dece, kao i smrtnu zavadu u Kodcabey vili. Očekuje se da serija bude ispunjena emocijama, barem tako poručuju ljudi iz produkcije.

Projekat se radi u produkciji kompanije Nobetci Yapim. U rediteljskoj stolici sede Bekir Dadas i Illknur Ugur Arslan. Tim scenarista čine Pinar Ordu, Ibrahim Guler, Melek Ordu, Yasar Aksu i Nilufer Yenidogan.

U pitanju je dnevna serija, koja će se emitovati svakog radnog dana. Premijera ovog novog projekta je u ponedeljak 23. avgusta. Serija Kirik Hayatlar / Slomljeni životi će biti emitovana na TV kanalu D.

NOVO - Melisa Senolsun uz Murata Yildirima u seriji Aziz!

 By: Milt-TV Exposed