Sera Kutlubey – jedna od najtalentovanijih turskih mladih glumica

Jedna od zapaženih glumica mladje generacije je i Sera Kutlubey. Donosimo pet zanimljivih činjenica o ovoj mladoj glumici.

Sera Kutlubey – jedna od najtalentovanijih turskih mladih glumica

Foto Credits: RiriNano

Sera Kutlubey polako osvaja srca gledalaca turskih TV serija. Zbog toga donosimo kratku priču o pet činjenica koje možda niste znali o ovoj glumici. Krenimo redom:

  1. Još kao dete Sera se zaljubila u bioskop i rado je učetvovala u pozorišnim predstavama. Niko od njene porodice nije imao ni najmanju sumnju kada je upisala Univerzitet Galic – odsek za pozorište. Uz fakultetsko obrazovanje glumu je usavršavala na Bashkent akademiji za komunikacije.
  2. Zbog svog atraktivnog izgleda, Sera Kutlubey je imala mnogo ponuda iz sveta modelinga. Karijeru je i otpočela kao model ali je vrlo brzo dobila ponude za TV serije. Kao i većina mladih glumica, prešla je dug put, od sporednih uloga do onih sve bitnijih.
  3. Kutlubey je postala prepoznatljiva nakon uloge u seriji Zalim Istanbul u kojoj je tumačila lik Cemre Yilmaz, a serija je bila zapažena kako u Turskoj, tako i u inostranstvu. Potom je odradila sjajan posao u seriji Hercai a nakon toga beleži još jedan uspeh kroz lik Damle u seriji Iyilik / Dobrota. U ovoj seriji glumi pomalo negativan lik, što samo pokazuje da može da se dobro snadje u različitim ulogama.
  4. Sera obožava životinje, ima psa i mačku. Lep fizički izgled održava treningom i redovno se bavi sportom.
  5. Mlada glumica je veoma pažljiva pri izboru uloga i potpuno se predaje liku koji tumači. Po mišljenju mnogih stručnjaka koji prate turske serije, Sera ima velike šanse da postane velika zvezda uz malo sreće i uspešan projekat u kom bi tumačila glavnu ulogu.

Kako se vama čini ova talentovana turska glumica? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Sera Kutlubey (@skutlubey)

NOVO - Guzel Gunler | Lepi dani - priča koja će osvojiti mnoga srca

By: TV Exposed