Ekin Koc sa drugačijim likom u novoj seriji Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze

Objavljen je prvi trejler TV serije Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze, koja broji dane do susreta sa publikom.

Ekin Koc sa drugačijim likom u novoj seriji Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze

Foto Credits: Haberler

U seriji Tas Kagit Makas, pažnju privlače izuzetna sposobnost pamćenja lika Umuta, kojeg igra Ekin Koc, i njegova borba da spase njegovog oca.

U trejleru, gde smo gosti izvanredne uspomene na Umuta, koji pati od hipertimezije, videli smo da je snimanje počelo nedavno, a postoje i tragovi o teškoj borbi koju će Umut voditi za pravdu.

Umut (Ekin Koc), koji ima izuzetnu sposobnost pamćenja, pamti svaki trenutak koji doživi do najsitnijih detalja. On ponovo koristi ovo super sećanje u svojoj borbi da dokaže nevinost svog oca.

Dobra glumačka ekipa

Tu su i Alev (Serra Ariturk), koja je Umuta upoznala u gradskom autobusu, koja postaje najveći pobornik Umutove potrage za pravdom za svog oca. U seriji će se pojaviti Harun (Ozan Guven), sa svojim briljantnim umom i antisistemskim advokatskim stilom, kao i javna tužiteljka Sureyya (Hande Ataizi), jedno od moćnih imena u pravnoj zajednici, zatim Kadri (Huseyin Avni Danyal), ključna figura između poslovnog sveta i kriminalni svet, i Fecir (Burak Yoruk), nepopravljivi sociopata.

U promenljivoj ravnoteži između njih dvoje, Umutova borba za njegovog oca sa Alchajmerovom bolešću duboko će uticati na publiku.

Ugras Gunes piše scenario serije Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze, koja govori o velikom ratu pravde koji je vodio nedužni mladić u sirotinjskoj četvrti protiv pravih vlasnika reda.

Glumačka ekipa serije, koja će uskoro biti emitovana na Kanalu D, uključuje uspešna imena kao što su Ekin Koc, Sera Ariturk, Ozan Guven, Hande Ataizi, Burak Yoruk, Huseyin Avni Danial, Aytac Usun, Bulent Seyran, Selim Galip, Anil Tasezen i drugi.

 

NOVO - Ekin Mert Daymaz je konačno našao ulogu koju je tražio!

By: TV Exposed