Erkan Meric i serija Yazgi privlače sve više pažnje

Ekran kanala TV8, poznat po svojim takmičenjima i programima, već nekoliko godina okuplja publiku serijama. Bilo je na dnevnom redu da u novoj sezoni na ekranu budu 3 različite i ambiciozne produkcije kanala.

Erkan Meric i serija Yazgi privlače sve više pažnje

Foto Credits: Internet Haber

TV kritičar Sina Kologlu najavio je da je jedna od ovih serija akciona produkcija koja će odjeknuti u svetu. Jedna od druge dve TV serije je serija koja je počela da se snima je Yazgi / Sudbina.

Serija Sudbina, sa Erkanom Mericem i Yagmur Ozturk u glavnim ulogama, biće prikazana svakog radnog dana. Na društvenim mrežama je zanimljiva situacija u vezi sa serijom Yazgi, koja će početi da se emituje kao dnevna serija. Iako serija još nije emitovana, ipak uspeva da postane vruća tema na Tviteru!

Štaviše, čak i ispred serija koje su već na ekranu! Iza pažnje koja je ukazana seriji Yazgi stoje fanovi Erkana Merica, koji je 29. avgusta sa 7. mesta uspeo da uđe u prvih 10 na dnevnom redu na Tviteru u Turskoj. Iako je već nekoliko sezona u udarnim serijama, Erkan Meric će se sada pojaviti u projektu drugačijeg tipa.

Gledaoci, koji podržavaju svaku TV seriju na društvenim mrežama, prate glumca korak po korak nakon projekta Adini Sen Koy, u kojoj je glumio sa Hazal Subasi, sa kojom je neko vreme živeo zajedno. Obožavaoci Erkana Merica, kao verna publika, poneli su ga dovoljno visoko da postavi dnevni red na društvenim mrežama i pre emitovanja serije!

View this post on Instagram

A post shared by Erkan Meriç (@erkanmrc)

NOVO - Yusuf Cim u novoj seriji Aldatmak / Obmana

By: TV Exposed