Didem Balcin o svojoj novoj seriji

Turska glumica Didem Balcin rodila je sina u aprilu 2021. godine. Glumica i obavlja svoje materinske obaveze i nastavlja svoju karijeru u filmovima.

Didem Balcin o svojoj novoj seriji

Foto Credits: IMDB

Didem Balcin, koja je igrala glavnu ulogu u novoj verziji filma Cakallarla Dans / Ples sa šakalima, izvela je efektan nastup u seriji Kurulus Osman. Didem, jedna od retkih koja je započela ulogu u TV seriji Dirilis Ertugrul sa likom Selcan Hatun, a zatim prebačena u nastavak projekta Kurulus Osman, već je u istorijskom projektu veoma dugo, pa su je njeni fanovi zapisali u svojim mislima kao Selcan Hatun.

Balcin, koja je rođena u Ankari 1982. godine i pojavljivala se u TV serijama i filmovima od ranih 2000.-ih, izgradila je snažnu karijeru za sebe. Glumica, koja je krenula u liku Selcan Hatun, koji je započela 2014. godine, prvo u Dirilis Ertugrul, a zatim u Kurulus Osmanu, oprostila se od priče prošle sezone.

Dajući dobre vesti da će se nakon Kurulus Osmana vratiti na ekran sa sasvim drugačijim projektom, Didem je ukazala na mesec januar. Balcin, objašnjavajući da sada snima filmove i da se trudi da brine o svom sinu, govorila je o svojoj novoj seriji: „Biće nova serija, ali biće u januaru. Filmovi se završavaju tek krajem novembra. Neće biti istorijske drame. Nije mi dosadila uloga, zaista sam uživao u njoj, ali ovoga puta neće biti tako.”

Didem Balcin nije dala nikakve informacije o nazivu ili žanru svoje nove serije, ali se podrazumevalo da to neće biti istorijska produkcija i da će glumica biti deo priče smeštene u današnji svet.

NOVO - Berguzar Korel i Nebahat Cehre redovno prate seriju Yargi | Presuda

By: TV Exposed