Berguzar Korel i Nebahat Cehre redovno prate seriju Yargi | Presuda

Serija Yargi | Presuda je oduševila mnoge. Nedavno su pohvale za ovaj projekat izrekle dve veoma popularne turske glumice.

Berguzar Korel i Nebahat Cehre redovno prate seriju Yargi | Presuda

Foto Credits: IMDB

Televizijska serija Yargi | Presuda je nastavila da u drugoj sezoni privlaci dosta pažnje. Radnja u seriji je jednostavno - sjajna. Pohvale na račun scenaristkinje Seme Ergenekon, ali i svih glumaca i cele ekipe koja snima seriju nastavljaju da se redjaju.

Diva turske kinematografije, Nebahat Cehre je pre nekoliko dana primećena od strane novinara u jednom šoping centru u Istanbulu. U toku razgovora sa pripadnicima medija je izmedju ostalog istakla da uživa gledajući seriju Yargi. Ona kako je izjavila jako voli Kaana Urgancioglua i divi se talentu Pinar Deniz. Cehre smatra da je dobro kada se tako dva velika talenta nadju u istoj seriji i uživa da ih gleda. Zaista lepe pohvale od glumice koja poseduje veliko iskustvo ali i ogroman glumački kvalitet i sigurno zna dobro da proceni i glumu i serije.

Slično je izjavila i Berguzar Korel. Glumica je u svom novom intervjuu za sebe rekla da je fan serije Yargi | Presuda. Ona željno čeka svaku novu epizodu i uživa u radnji ove turske TV serije.

Ovakve reči sigurno raduju sve koji rade na ovom projektu. Podsećamo, serija Yargi je predvidjena kao projekat od dve sezone, tako da će ako ne bude nekih neočekivanih promena serija biti završena po okončanju ove sezone.

NOVO - Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći postaje sve bolja?!

By: TV Exposed