Stiže druga sezona turske serije Halka | Prsten

Stigle su nove vesti vezane za tursku seriju Halka | Prsten. Projekat će dobiti novu sezonu!

Stiže druga sezona turske serije Halka | Prsten

Foto Credits: Dizilah

Prema pisanje novinara Sine Kologlu, kompanija ES Film priprema nastavak popularne turske serije Halka | Prsten. Druga sezona ovog projekta će se snimati za novu digitalnu platformu TRT Dijital. Reč je o digitalnoj platfotmi turskog nacionalnog kanala TRT1, koja sa radom počinje na jesen. Podsećamo, na ovoj platformi će biti prikazana takodje nova serija Hur, koja će doneti priču o vojnim pilotima, nalik onoj u hit filmu Top Gun.

TRT Dijital će sa radom početi 1. novembra, a plan je da bude emitovana i prva sezona serije Halka od osam epizoda po sat vremena, koja je već prikazana na kanalu TRT 1. Umesto devetanest epizoda kao na TV ekranima biće emitovano osam, koje će biti re-editovane.

Nove-stare epizode će biti re-editovane od strane engleskog reditelja koji je radio na popularnoj seriji Peaky Blinders. Snimanje kadrova za novu sezonu serije Halka | Prsten će početi u septembru. Za sada nije poznat glumački kadar, a on će gotovo izvesno pretrpeti mnoge promene. Hande Ercel i Serkan Cayoglu su bili sjajni u prvoj sezoni serije, ali su sada šanse da ovaj par gledamo u nastavku zaista male. Hande ima potpisan ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus i radiće na njihovim novim projektima. Kada je u pitanju Serkan Cayoglu, situacija je mnogo povoljnija.

Zanimljivo je da je producent Yusuf Yesenkal još pre dve godine obećao da će serija Halka dobiti nastavak. To obećanje će po svemu sudeći biti ispunjeno.

NOVO - Ilker Kaleli uživa u ljubavi! (FOTO)

By: TV Exposed