Selim Bayraktar se nakon serije Destan vraća potpuno drugačijom ulogom

Selim Bayraktar ​​je jedno od imena koje pokazuje veliko majstorstvo u animiranju različitih uloga.

Selim Bayraktar se nakon serije Destan vraća potpuno drugačijom ulogom

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je upamćen po liku Gul Age u TV seriji Muhtesem Yuzyil / Sulejman Veličanstveni, izuzetno je talentovan za portretisanje veoma različitih likova u projektima u kojima učestvuje jedan za drugim.

Izlazeći sa nastupima ponekad dobrih, a ponekad loših momaka, Selim Bayraktar ​​ima strukturu koja može da se nosi sa bilo kojom ulogom. Bayraktar, koji demonstrira majstorstvo i nudi važnu priliku mladim glumcima na setu prenošenjem njihovih iskustava, sada će se pojaviti pred publikom u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

Glumac, koji je impresionirao publiku likom Alpagua u seriji Destan / Legenda, koja se od publike oprostila objavljivanjem završne epizode ​​u letnjem periodu, uspeo je ponovo da osvoji srca.

Sutra premijera nove serije

Selim Bayraktar, koji je zakoračio na set sa serijom Kopru / Most 2006. godine, od tada se pojavio u mnogim TV serijama i filmovima. Glumac, koji je posebno popularan sjajnom igrom u seriji Sulejman Veličanstveni, takođe je proizveo veoma efektne predstave u TV serijama kao što su Coban Yildizi, Ufak Tefek Cinayetle i Zumruduanka. Selim, kojeg gledamo u projektima jedan za drugim, napraviće niz iznenađenja za publiku 2023. godine.

Selim Bayraktar ​​je postao jedna od glavnih uloga u seriji Veda Mektubu, čija će prva epizoda biti emitovana na ekranu Kanala D u ponedeljak, 27. februara. Dakle, već od sutra ga gledamo u novoj ulozi.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nam donosi nove zaplete i uzbuđenja

By: TV Exposed