Yasemin Kay Allen - Romantika danas ne postoji!

Turska glumica Yasemin Kay Allen je razočarana u ljubav. Prenosimo šta je sve glumica izjavila na ovu temu.

Yasemin Kay Allen - Romantika danas ne postoji!

Foto Credits: Internet Haber

Yasemin Kay Allen je primećena od strane novinara u Bebek distriktu i tom prilikom je dala kratak intervju. Bio je to njen prvi razgovor sa pripadnicima medija od kada je raskinula ljubavnu vezu sa kolegom Tolgom Gulecom. Kako je Yasemin izjavila uvek je bolje na vreme okončati nestabilnu vezu.

Postojale su neke stvari i stavovi po kojima nikako nisu mogli da se usaglase. Njihova shvatanja toga šta je to ljubav su potpuno različita. Zbog toga je bolje sve okončati na vreme, smatra glumica.

Yasemin Kay Allen je iznela i svoj stav po pitanju romantike. Prelepa turska glumica smatra da romantika danas više ne postoji, odnosno da je iščezla sa ovog sveta. Ona ima možda i starinski pogled na ljubav i generalno na tu temu.

Na kraju, glumica je istakla i čime se bavila u prethodnom periodu. Yasemin već neko vreme pohadja treninge tajlandskog boksa kao pripremu za njen novi projekat. Ova izjava je zainteresovala njene fanove koji nestrpljivo čekaju da omiljenu glumicu ponovo gledaju na ekranima.

Medijima u Turskoj je bila zanimljivija izjava glumice o romantici pa je to donelo i veliki broj naslova. Da li vi delite mišljenje koje Yasemin Kay Allen ima po pitanju romantike? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Burak Sevinc u novom projektu

By: TV Exposed